DJ Jean heeft zijn luxe penhouse in Amsterdam te koop gezet voor een bedrag van 649.000,-- euro Hij kocht het voor een onbekende prijs. Wel liet hij er een hypotheek op vestigen van 6 ton euro in maart 2005.

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 160 vierkante meter en telt twee kamers, een woon- en een uiterst luxe badkamer. Koken kan in de super de luxe keuken van het allerhoogste niveau. De keuken is ook voorzien van een zogenaamd watereiland.

Vanuit het penthouse heb je een fantastisch uitzicht over de stad en het IJmeer. Het balkon is riant en ook ontbreekt het dakterras niet. Door het hele huis ligt een vloerverwarming en in de plafonds is een B&O audio- en videoinstallatie verwerkt.

Ook heeft DJ Jean een huisbioscoop, zodat je je niet hoeft te vervelen. Het penthouse is schitterend ingericht en dat mag de koper allemaal hebben. De waarde van de inrichting ligt op 40.000,-- euro en als je bereidt bent om 675.000,-- euro neer te tellen, dat is het penthouse met alles er op en er aan qua inrichting voor jou.

Ook het parkeren van de auto is geen probleem, want inbegrepen zijn twee parkeerplaatsen! De servicekosten bedragen 238 euro per maand. Het penthouse zal vrijwel zeker snel worden verkocht.