DJ Tiesto, die in het gewone leven Tijs Verwest heeft, wordt geschat op een vermogen van rond de 80 miljoen euro. Maar waar zijn collega Afrojack zijn geld steekt in snelle bolides, investeert Tiesto dit bij voorkeur in onroerend goed.

Hij bezit geen auto en heeft niet eens een fiets, maar is wel de trotse eigenaar van twee luxe appartementen aan de Prinsengracht en 1 aan de Nassaukade in Amsterdam. Ook kocht hij in 2014 via zijn management BV in Breda 60 seniorappartementen voor een bedrag van 6,9 miljoen euro en nam hier een hypotheek op van 6,2 miljoen.

En wanneer hij weer een goede kans ruikt, slaat Tiesto weer toe. Zijn laatste slag heeft hij recent geslagen in het Noord Brabantse plaatsje Etten- Leur. Daar kocht hij voor 1,1 miljoen euro het voormalige Rabo bank kantoor.

Hij kocht dit samen met Jeroen Nuijten, eigenaar/ directeur van het bouwbedrijf STE Exclusive Projects B.V. uit Etten- Leur,. Jeroen kennen we als de man die nog altijd in conflict is met Yolanthe en Wesley. Hij zou voor het glamourkoppel de villa op Ibiza bouwen, maar het management van de twee trok op een gegeven moment de stekker uit de samenwerking.

Jeroen eist nog altijd 135.000,-- euro, maar de zaak is nog altijd niet opgelost. Nu is dus in zee gegaan met DJ Tiesto, al jaren een goede vriend van Jeroen. De twee gaan het bankgebouw muteren ofwel een andere bestemming geven.

'We gaan het gebouw inderdaad een andere bestemming geven. Zoals het er nu naar uitziet wordt het een mix tussen luxe appartementen en kantoorruimte. Hoe de verhouding zal gaan liggen weten we nog niet. Dat zal afhangen van de markt. Het wordt in ieder geval commerciele huisvesting', vertelt Jeroen ook namens Tiesto aan bekendeburen.

Het is voor Tiesto en voor Jeroen een investering/ belegging, die zeker straks een hoop geld zal gaan opleveren.

foto's : bekendeburen.nl