Het is bekend dat DJ Tiesto, artiesten naam van Tijs Verwest, zijn geld voor een groot deel investeert in onroerendgoed. Zijn vermogen wordt overigens geschat op een slordige 120 miljoen euro.

DJ TIESTO ONROERENDGOED

Maar daar zijn zeker een aantal miljoenen afgegaan die Tiesto heeft moeten betalen aan zijn ex partner. Waarom? Tijs deed al in 2017 zaken met Jeroen Nuijten, directeur van een bouwbedrijf uit Etten- Leur.

Samen kochten ze onroerendgoed, zodat ieder voor de helft eigenaar was. Ze kochten in Etten-Leur, Roosendaal en Hoeven. voor een flink bedrag. Uiteraard zijn de panden in de loop der jaren flink in waarde gestegen.

EINDE SAMENWERKING

Bekendeburen ontdekte dat aan de samenwerking tussen Tijs en Jeroen Nuijten een einde is gekomen. Tijs heeft al het onroerendgoed op zijnĀ  naam genomen en heeft zijn ex partner 50% van de waarde moeten betalen.

Helaas vermeldt de akte niet om hoeveel geld het gaat, maar dat het om miljoenen euro's gaat is zeker. Jeroen Nuijten zal bij een aantal mensen zeker als bekend klinken. Klopt. Hij lag ooit in de clinch met Yolanthe Cabau Kasbergen en Wesley Sneijder.

Het ging toen om de verbouwing van de villa op Ibiza. Yolanthe besloot uiteindelijk met een andere bouwer in zee te gaan, maar Jeroen claimde dat zij nog wel even de rekening van zo'n 140.000 euro moest betalen aan kosten die hij zou hebben gemaakt.

Uiteindelijk moest de rechter eraan te pas komen en die gaf Yolanthe en Wesley gelijk. Wel moesten ze 21.000 euro aan bijzondere kosten betalen. Nu heeft Nuijten in ieder geval miljoenen ontvangen van Tiesto.