Huizen
17 oktober 2013
 

DJ Tiesto zet zijn meest luxueuze appartement te huur. Zie foto's

AMSTERDAM (NH) - DJ Tiesto is de eigenaar van een aantal panden in Amsterdam. Hij laat ze eerst totaal verbouwen en voorzien van de beste materialen voordat ze de markt opgaan om te verhuren.

Dit keer heeft hij zijn absolute parel te huur gezet. Een appartement dat is voorzien van alle luxe en waar vanuit de woonkamer je uitzicht hebt over de Amstel. Het is een driekamer appartement met een totale woonoppervlakte van 110 vierkante meter.

De huurprijs bedraagt 2250,-- euro per maand exclusief gas, licht en water en exclusief de meubilering. Wil je deze wel dan moet daar apart over onderhandeld worden.

Het appartement bestaat uit 1 slaapkamer en 1 badkamer met ligbad en inloopdouche. De slaap- en badkamer bevinden zich aan de achterkant van het optrekje.

De keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. Bovenop dit alles is er ook nog een dakterras waarop je kunt genieten van de zon en waar je met meerdere mensen op kunt zitten.

De beelden bewijzen dat dit appartement inderdaad een parel is.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.