Victoria Verstappen, de 22 jarige zus van Formule 1 coureur Max Verstappen, heeft haar penthouse in Amsterdam te koop gezet voor een bedrag van 3.950.000 euro.

Zelf kocht ze dit droom appartement in juli 2018 voor een prijs van 3,3 miljoen euro. De hypotheek van 3,5 miljoen euro kreeg ze van haar broer Max.

Blijkbaar is Victoria alweer uitgekeken op haar penthouse door het weer te koop te zetten. Wat mag de koper verwachten voor zijn of haar geld? Het penthouse ligt op de 27ste verdieping en heeft een fantastisch uitzicht over de stad.

Het zal 's avonds wel een sprookje zijn. Het penthouse zelf heeft een woonoppervlakte van maar liefst 376 vierkante meter en telt drie slaapkamers en twee badkamers.

De masterbedroom beschikt over een badkamer en suite met een jacuzzi, een sauna en een fitnessruimte om in shape te blijven. En dat is niet alles.

De keuken is uiteraard zeer luxe en van alle gemakken voorzien en uiteraard ontbreekt het kookeiland niet. Het penthouse heeft hoge ramen waardoor het uitzicht alleen maar nog mooier is.

Tevens zijn er voor de auto twee parkeerplaatsen die 150.000 euro per stuk kosten. De servicekosten zijn niet misselijk: totaal zo'n 1000 euro per maand.

Maar ja, doordeweeks is er wel een huismeester aanwezig. Kijk verder maar zelf naar deze parel