De komende tijd zal Dre Hazes het grootste deel van het jaar doorbrengen in Amerika. Daar kan beter tot rust komen dan hier in Nederland.

Dat betekent wel dat hij pas in 2023 weer de podia zal bestijgen. Zijn fans moeten dus voorlopig nog even geduld opbrengen, maar zijn gezondheid gaat natuurlijk voor alles.

Alleen zal hij vrijwel zeker niet gaan. Op dit moment hebben Dre en Monique weer een goed contact met elkaar. Dre is regelmatig op bezoek en is er zelfs volgens insiders al een paar nachten blijven slapen.

Het is duidelijk dat de zanger verlangt naar een leven van huisje, boompje, beestje. Het is uiteindelijk de bedoeling dat Monique  en de kleine Dre meegaan naar Amerika.

Dre zou dolgraag willen wonen in Orlanda waar hij vroeger met zijn vader Andre en moeder Rachel meerdere vakanties doorbracht en er dierbare herinneringen aan heeft.

Het is al langer een droom van hem. Zeker is dat hij eenmaal in Florida op zoek zal gaan naar een huis en daarmee investeert in de toekomst.

Dit ook omdat hij dan weet waarvoor hij straks weer hard werkt en daarmee zijn zoontje een onbekommerd leven kan bezorgen. Of Monique zal meegaan is natuurlijk de vraag.

HET IS OORLOG TUSSEN BASSIE EN ADRIAAN