Dre Hazes heeft in Rotterdam Hilligersberg een zeer luxe driekamer appartement gekocht voor de prijs van 815.000 euro. Of hij er een hypotheek op heeft gevestigd is nog niet bekend.

Het is zeker dat Dre hier met zijn nieuwe liefde Sarah gaat samenwonen. Dit is vandaag door zijn management bevestigd. Wat krijgt Dre voor zijn geld?

Een appartement met een woonoppervlakte van 146 vierkante meter met in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over een badkamer en hebben airconditioning.

De woonkamer is maar liefst 60 vierkante meter groot en beschikt over een hoge glazen pui, waardoor Dre en Sarah een prachtig uitzicht hebben.

Koken kan in de zeer luxe keuken die niet alleen is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, maar ook een kookeiland heeft die een regelrechte eyecatcher is.

Uiteraard is er een groot zonneterras waar ze kunnen genieten van de ondergaande zon en vrij uitzicht over water. Het hele appartement is voorzien van een vloerverwarming.

Tevens beschikt Dre over twee overdekte parkeerplaatsen en ligt het appartement niet ver van de villa waar zij zoontje Dre en Monique wonen. Wordt het dan toch nog gezellig?