Een ding is zeker: de komende kerstdagen zitten Dre, Roxeanne en moeder Rachel Hazes niet gezellig samen aan het Kerstdiner. Zoals bekend heeft Rachel ruzie met haar kinderen en vertrekt ze naar Spanje waar ze begin volgend jaar Casa Hazes hoopt te gaan openen.

LEUGENS

Op dit moment beschuldigd de een de ander van het verspreiden van leugens. Dre is dit zo zat dat hij zelfs niet langer uitsluit zijn moeder de volgende weer te zien voor de rechtbank, maar ook Rachel laat zich niet onbetuigd.

Zij is het helemaal zat, want volgens haar zit de waarheid heel anders in elkaar en zij geeft dan ook een waarschuwing aan zowel Dre als Roxeanne. “Uit bescherming voor hen houd ik zo lang mogelijk mijn mond. Maar ik kan niet beloven of ik dat nog lang volhoud.

Ik krijg van iedereen de zwarte piet toegespeeld. Terwijl beiden niet vertellen hoe het echt gegaan is. Ze laten feiten weg. Ik heb geen moeite met de waarheid – ik heb moeite met leugens".

BOEK RACHEL HAZES

Bedoelt Rachel hiermee dat zij binnenkort een boek hierover op de markt gaat brengen? Met het boek zou ze al langer bezig zijn. Niet voor niets richtte Rachel in 2020 haar eigen uitgeverij op onder de naam "Als je alles weet B.V."

Juist met de bedoeling boeken uit te gaan geven. Drie jaar later is het hier nog altijd niet van gekomen,want een blik op de cijfers leert dat  het eigen vermogen per eind 2021 978 euro negatief is.

Dre en Roxeanne zijn nu dus gewaarschuwd!