Dre Hazes dreigt zijn moeder voor de rechter te slepen als ze door gaat met het verspreiden van leugens. Dre is het helemaa zat en ziet daarom in dat geval geen andere optie meer. Het accepteert het niet langer..

RACHEL BANG VOOR DRE HAZES

Rachel heeft tijdens een rechtszaak tegen haar ex-bestie Marieke van Beek geroepen dat ze in 2016 een spaarrekening heeft omgezet naar een erven rekening met haar oud-zakenpartner Rob Israël. “Omdat ik bang was dat er een verslaafde zoon voor mijn deur zou staan. Dus het was als bescherming.”

Ze was dus bang dat Dre haar zou dwingen om geld over te maken en dat zou met deze constructie niet kunnen zonder toestemming van Rob, die ook nog eens toen de manager was van Dre.

VERSLAVING DRE HAZES

Wát een onzin, reageert André in zijn docu. “Dat was 2016, het jaar dat mijn zoon geboren werd. Toen was ik nog niet verslaafd. Met andere woorden: in 2016 voelde zij zich bedreigd door mij, waardoor zij zo’n man in dienst moest nemen. Ja, dat vind ik echt f*cking heftig in een rechtszaal. Vooral omdat het niet waar is, snap je?”

DRE HAZES RECHTSZAAK

Hij dreigt nu met een rechtszaak. “Ik kan er heel boos om worden. Ik heb een jaar lang geprobeerd het respect te houden, maar het kan niet anders dan verdwijnen. Dit gaat gewoon te ver. Ik wil niet meegenomen worden in leugens om je eigen reet te redden. Dat gaat gewoon te ver.”