Eerst woonden Dre Hazes en zijn vriendin Monique vrijwel naast Rachel Hazes en onder zijn zus Roxeanne. Na de ontstane onenigheid besloten Dre en zijn vriendin om te verhuizen naar een eengezinswoning in Vinkeveen.

Naar verluidt zou dit optrekje maandelijks rond de 1100,-- euro, exclusief vaste lasten, hebben gekost. Daar zij, volgens bronnen, een contract voor twee jaar zouden hebben getekend, zal Dre er ook voor de volle looptijd aan vast.

Want toen Monique zwanger raakte, wilde ze de dolgraag dicht bij haar ouders in Rotterdam gaan wonen. De eengezinswoning werd ingeruild voor een stacaravan op een industrieterrein van de vader van Monique.

Daar woont het koppel nog steeds. De huur van de woning in Vinkeveen moest gewoon worden door betaald. Op dit adres  stonden al die tijd ook de twee bedrijven van Dre Hazes. Recent zijn deze nu ondergebracht op een kantoor op de Prinsengracht in Amsterdam.

Dre en Monique zijn nu in ieder geval bevrijdt van de huurlasten van het huis in Vinkeveen. Zijn eigen huis in Vinkeveen, op de foto's te zien, verhuurd de populaire zanger.