DIT IS DE OPLOSSING DIE DRE ZOU HEBBEN BEDACHT

Zoals bekend is er weer fikse ruzie in de famlie Hazes. Oorzaak: Roxeanne vertelde in het programma 'Beste Zangers' over haar jeugd waarbij moeder Rachel er niet best vanaf kwam.

Sterker nog; op belangrijke momenten zou Rachel er voor haar kinderen niet zijn geweest. Resultaat; knallende ruzie in de familie. Dre neemt het op voor zijn moeder, terwijl Monique de kant kiest van Roxeanne.

Een verzoening tussen Dre en Monique lijkt nu wel uitgesloten en ze zal andere woonruimte moeten gaan zoeken. Moeder Rachel heeft er al die tijd al moeite mee dat Monique dan gratis woont.

Dre zou de oplossing hebben gevonden. Daar Monique en Rox dikke vriendinnen zijn en hun zoontjes Fender en kleine Andre vaak met elkaar spelen, is een verhuizing naar zijn appartement een Vinkeveen de oplossing.

Het is een appartement met een woonoppervlakte van 77 vierkante meter.. In totaal zijn er drie kamers, waaronder twee slaap- en een badkamer. Koken kan zij in de luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

Dan zijn Monique en Rox gelijk buren en is leuk voor Fender en kleine Dre. De villa in Berkel en Rodenrijs komt dan vrij en wellicht dat Dre deze vervolgens te koop gaat zetten.

Tenslotte heeft hij niks meer te zoeken in de omgeving van Rotterdam. Dat allemaal als gevolg van de knallende ruzie in de familie en hij zich eigenlijk tegen Monique keert.

Moeder Rachel zal dit alles zeker toejuichen.