Dre Hazes ligt volgens de verhalen op dit moment zowel met zijn moeder Rachel en met zijn zusje Roxeanne overhoop. En dit alles is terug te voeren op zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique Noel.

Moeder Rachel zou maar moeilijk kunnen accepteren dat zoonlief meer tijd en aandacht besteedt aan zijn vriendin dan aan zijn moeder. Zoals vrijwel iedere moeder heeft zij er enige moeite mee haar zoon los te laten en uiteraard is iedere schoondochter dan een beetje een vijand.

Daar komt nog bij dat Monique een kinderwens heeft en Rachel dat eigenlijk een beetje te vroeg vindt voor zoon Dre. Gevolg is dat moeder en zoon elkaar even ontwijken. Daarbij roept Dre om het hardst dat hij gaat verhuizen en niet meer in de buurt van zijn moeder wil wonen.

Dat zal dan wel, maar hij heeft onlangs met zijn volle verstand voor 300.000,-- euro het appartement naast zijn moeder Rachel gekocht in Vinkeveen. Hij betaalde het geld uit eigen zak. De verkoper was het bedrijf van Rachel, dat de twee appartementen naast haar in 2010 had gekocht voor in totaal 630.000,-- euro.

Wel heeft Dre hier en daar al verteld, dat hij er zelf niet wil gaan wonen, maar het in de verhuur gaat zetten. Hij was overigens gewoon aanwezig tijdens de ondertekening van het verkoopcontract, waar ook moeder Rachel bij aanwezig was.

Zus Roxeanne kon uiteraard niet achterblijven en kocht voor dezelfde prijs het appartement onder die van haar broer met wie ze op dit moment ook ruzie heeft. Kortom; een gezellige boel zal het voorlopig niet worden.