Het gonst van de geruchten dat Dre Hazes deze week een twee onder 1 kap woning heeft gekocht in Wilnis, een plaats tussen Mijdrecht en Vinkenveen. Een aanwijzing hiervoor is dat twee bevriende makelaars van Dre en de familie erbij betrokken zouden zijn.

Het gaat om een duurzame twee onder 1 kapwoning. Duurzaam omdat de woning aardgasvrij is, over 16 zonnenpanelen beschikt en wordt verwarmt middels een warmtepomp. De woonoppervlakte bedraagt 177 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap, 1 badkamer en een werkkamer. Dit alles verdeelt over drie woonlagen. De ruime woonkeuken, het centrale punt in de woning, is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De achtertuin is riant en ligt op het noorden. Waarom Dre deze twee onder 1 kap woning zou hebben gekocht is niet duidelijk. Overigens doet een ander gerucht de ronde dat hij in Mijdrecht zou hebben gekocht.

Het zal snel duidelijk worden. Bekendeburen houd je op de hoogte!!  Dre zou overigens vandaag zijn ingetrokken in het kantoor van zijn moeder aan de Communictieweg in Mijdrecht.