HIER DRAAIT HET ALLEMAAL OM

Alhoewel Dre Hazes en Sarah van Soelen alweer een tijdje uit elkaar zijn, bleven ze tot 11 maart j.l. beiden eigenaar van het appartement in Rotterdam dat zij vorig jaar juli kochten voor een bedrag van 855.000 euro.

Daar is nu een einde aangekomen. Op 11 maart j.l. passeerde bij de notaris de akte van verdeling waar bekendeburen de hand op heeft weten te leggen.

Daarin staat te lezen dat het appartement vanaf die datum van Sarah is. Dre is door haar uitgekocht. Het appartement is gewaardeerd op 855.000 euro en dat houdt het volgende in.

Sarah moet Dre een vergoeding betalen wegens onderbedeling van 245.898,30 euro. Kassa!  Deze vergoeding volgt uit de bedragen die Dre heeft aangewend t.b.v. de aanschaf en verbouwing van het appartement.

Dit bedrag heeft zij, volgens de akte, reeds betaald. Vanaf 11 maart neemt zij ook de hypotheek van 5 ton euro voor haar rekening. Dit alles scheelt Dre in lasten.

Sarah was al begonnen met het opknappen van het appartement en zal snel haar intrek nemen nu alles netjes is geregeld. En ...... Dre en Sarah zijn nu echt uit elkaar!