BINNENKIJKEN IN HET NU VERKOCHTE LIEFDESNESTJE

Dat de relatie tussen Dre Hazes en Sarah van Soelen over, uit en sluiten is, maakt de zanger wel heel erg duidelijk. Dre heeft namelijk hun liefdesnestje in Rotterdam verkocht.

Sarah en Dre kochten het in juli van dit jaar voor een bedrag van 855.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van een half miljoen euro.

Dre had het appartement gekocht omdat het dichtbij de villa in Berkel en Rodenrijs ligt waar zijn ex Monique en zijn zoontje woont. De bedoeling was dat Dre en Sarah er voor de kerst zouden gaan samenwonen.

Het appartement moest namelijk eerst nog even stevig onder handen worden genoemen. Dat is er niet van gekomen. De boel ligt er verlaten bij.

Dre en Sarah hebben er niet 1 dag gewoond. De vraag wat er met het appartement zou gaan gebeuren, is inmiddels beantwoord. Hij zou het optrekje hebben verkocht aan de vader van Sarah.

Die had de helft al op tafel gelegd maar het optrekje op naam van zijn dochter gezet. Voor hoeveel Dre het heeft verkocht is nog niet bekend, maar zal zeker rond de 850.000 euro liggen.

Wat papa van Soelen ermee gaat doen is ook niet bekend. Gaat Sarah er alsnog wonen of wordt het later te huur aangeboden? Het zal snel duidelijk worden.