''het huis is zolangzamerhand een nagel aan mijn doodskist. Ik zou het liefst zien dat het vandaag nog wordt verkocht. Ook mijn ex vrouw Lucienne, die er nog altijd woont, wil wel eens een ander huis. Maar ja, dan moet er wel een koper komen opdraven. Het vervelende voor mij is dat ik ook nog eens opdraai voor de hypotheeklasten van 1800,-- euro per maand. Als die wegvallen wordt mijn leven financieel gezien toch even wat gezelliger''.

De eengezinswoning van Dries aan de Brederode in Landsmeer staat al een tijdje te koop voor een bedrag van 299.500,-- euro. Voor dit bedrag krijg je een prachtige hoekwoning met een totale woonoppervlakte van 128 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen.

Er zijn in totaal 4 kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer met ligbad en douche. Verder een voor- en achtertuin. De achtertuin is 50 vierkante meter ( 10 meter diep en 5 meter breed) en is gelegen op het Oosten. Er is ook een garage voor 1 auto.

Zelf kocht Dries het huis in mei 2005 voor 240.050,-- euro en liet er twee hypotheken op vestigen voor totaal 317.646,-- euro. Dries woont momenteel zelf in een huurhuis in de PC Hooftstraat.