SAMENWERKING

In 2020 kwam er een einde aan de samenwerking tussen Dries Roelvink en Sven Kockelmann. Dries had er toen 700 columns opzitten als bijdrage aan Sven zijn radioprogramma op NPO radio 1.

Dries heeft al eens laten weten, dat door deelname aan dit programma mensen hem ineens veel serieuzer gingen nemen. Maar ieder ging zijn weg. Sven werd o.a. een van presentatoren van het TV programma OP!.

WOKE GEDRAG

En deze talkshow heeft tot verbijstering van vele de NPO gemeend de stekker eruit te halen enĀ  OP 1 te vervangen door Sophie en Khalid. En dat terwijl deze twee voortdurend onder vuur liggen vanwege hun woke gedrag.

Meest stuitende is wel dat de presentatoren en de redactie hier helemaal niet van op de hoogte waren. Dit kwam als een donderslag bij heldere hemel. Op zijn zachts gezegd deugt dit van geen kanten. Sterker; het is zeer a sociaal gedrag.

REACTIE DRIES ROELVINK

Ook Dries Roelvink is het in het verkeerde keelgat geschoten en met name dat dit ook zijn vriend Sven Kockelmann betreft. Bekendeburen vroeg Dries om een reactie: "Ik heb nog geen contact gehad net Sven.

Maar het is zeer onzorgvuldig hoe ze daar met mensen omgaan. Sven zal wel weer snel ergens op TV komen, want tenslotte is hij een van de beste op dit gebied".