Door het coronavirus zit Dries Roelvink thuis op de bank. Dat is normaal gesproken niet voor de populaire zanger. Dries is gewend om iedere dag naar de sportschool te gaan en vaak buiten de deur te eten.

Ook heeft hij altijd een drukke agenda en dat is nu door het coronavirus in een klap allemaal weg. En wie dacht dat Dries miljonair zijn, komt bedrogen uit. In de Telegraaf zegt hij het volgende:

„De economie stortte al volledig in na een paar dagen. Het is ongekend. Ik ben ook zzp’er en iedereen denkt dat die Roelvink zich geen zorgen hoeft te maken. Maar daar vergissen mensen zich in. Financieel maak ik me hele grote zorgen. Ik had bij mijn boekingskantoor de komende weken tientallen boekingen in binnen- en buitenland staan.

Die zijn allemaal geschrapt. Verzetten is lastig omdat je ook niet weet hoe lang dit gaat duren. Als alles opschuift komt er niks binnen, zit ik straks ook zonder inkomen en kom ik in liquiditeitsproblemen. Ik heb wel een klein buffertje, een paar maanden kan ik het nog wel uitzingen. Maar het moet niet langer duren want dan zie ook ik de bodem.”

Het is voor Dries dus te hopen, dat hij vanaf juni weer kan optreden. Precies op het moment dat de bodem van zijn schatkist is bereikt.