Huizen
16 maart 2018
 

Dubbelbovenhuis Olcay Gulsen met korting te huur. Zie foto's.

Het dubbelbovenhuis dat Olcay Gulsen en haar vriend Frans Ghazi huurden, is weer op de markt

Voor een maandhuur van 4250,-- euro ipv 4500,-- euro en een eenmalige waarborgsom van 9500,-- euro kun je het dubbelebovenhuis in Amsterdam huren waar Olcay Gulsen en haar vriend Frans Ghazi tot voor kort hebben gewoond.

Voor dit geld krijg je een dubbelbovenhuis met een woonoppervlakte van 165 vierkante meter, dat een weids uitzicht biedt over de Amstel. Je kunt het slechter treffen. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en twee prachtige badkamers,verdeeld over twee woonlagen.

De luxe woonkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt toegang tot een van de twee dakterrassen. De keuken is overigens aan de achterpand van het pand te gelegen. De bovenste verdieping is een dakhuis en deze geeft toegang tot het tweede dakterras.

Het hele huis is voorzien van eiken vloerdelen en kent een zeer luxe op- en inbouwverlichting.En niet te vergeten; de woning wordt opgeleverd inclusief een wasmachine en een wasdroger. Een woning helemaal naar de smaak van Olcay.Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.