De duinvilla in Noordwijk waar Eva Jinek een tijdje in heeft gewoond is weer verhuurd. Eva ging daar tijdelijk wonen, omdat de benedenburen in haar appartement in Amsterdam flink aan het verbouwen waren geslagen en dit veel herrie veroorzaakte.

Eva kon namelijk nog niet in haar nieuwe villa in Abcoude, want die was, en is, nog niet klaar. Zij huurde de duinvilla voor een maandelijkse huur van 2950 euro.

De nieuwe huurder moet meer betalen en wel 3495 euro ofwel 545 euro meer. Eva woont, totdat ze kan verhuizen naar Abcoude, weer in haar appartement in Amsterdam Zuid. En wat krijgt de nieuwe huurder van de duinvilla voor zijn geld?

Een optrekje met een woonoppervlakte bedraagt 113 vierkante meter en in totaal beschikt ze over 3 kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan in de open keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd op eigen terrein.

En, zeker niet onbelangrijk, het is er velig wonen want er is wijkbeveiliging met een eigen surveillance dienst. De villa wordt  gemeublileerd verhuurd. 

SONJA BAKKER PLEEGT WEER PLAGIAAT EN PROBEERT ER ZO ONDERUIT TE KOMEN

LIL KLEINE MAAKT ZIJN VRIENDIN JAIMIE VAES DAKLOOS