ZIE HIER DE BEELDEN VAN ZIJN APPARTEMENT

Eind augustus kocht zanger Duncan Laurence dit appartement in Amsterdam voor 805.000 euro en nu heeft hij het alweer in de verkoop gezet voor 799.000 euro. Op het optrekje rust een hypotheek op van 655.000 euro.

VERLIES DUNCAN LAURENCE

Duncan stak 150.000 euro eigen geld in zijn nieuwe optrekje en zal nu een klein verlies moeten slikken op het appartement dat hij pas kocht. Wat krijgt de koper? Deze koopt een vierkamer appartement met een woonoppervlakt van 72 vierkante meter. Er zijn twee slaap- en twee badkamers.

Indeling appartement Duncan Laurence

De open keuken in het huis van Duncan Laurence is luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook is er een kookeiland. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren die toegang geven tot het riante dakterras, dat op het zuiden ligt.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en het ligt gunstig. Het is maar 5 minuten fietsen naar het centrum van Amsterdam en ook het Koninklijk Theater Carre kigt in de omgeving.

Waarom Duncan het appartement zo snel weer verkoopt is niet bekend. Financieel hoeven we ons waarschijnlijk geen zorgen te maken, want op de eerdere verkoop van zijn huis in het Gooi maakte Duncan Laurence een fikse winst.