Vanmorgen verscheen het bericht op Internet dat Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar uit elkaar zouden zijn. Het was Robbert die volgens een juicekanaal gisteravond in een cafe in Rotterdam dit aan iemand zou hebben verteld.

Robbert zou hebben verteld dt hij en Patricia Paay sinds een week uit elkaar zijn. De reden over het waarom heeft hij klaarblijkelijk niet verteld, wajnt dat is nergens te vinden. Feit was volgens de bron dat Robbert in de kroeg aardig aan het flirten was.

TIjd voor bekendeburen om het zelf aan Robbert te vragen of dit verhaal klopt. Zijn antwoord was kort maar krachtig: "Nee, dat hele verhaal daar klopt helemaal niets van. Patricia en ik zijn nog gewoon bij elkaar.

Ik kreeg dit verhaal ook net via vrienden door. Raar verhaal. En dat ik dit verhaal gisteravond in een cafe in Rotterdam zou hebben verteld, kan al helemaal niet. Ik was gisteravond gewoon thuis".

Uiteraard heeft bekendeburen ook Patricia Paay om een reactie gevraagd."Oh, ik weet echt van niks. Wat is dat nou weer? Heel raar dit". Merkwaardige aan het bericht is ook dat Robbert zou hebben gezegd dat ze al een week uit elkaar zouden zijn, maar Paay plaatste begin deze week nog een bericht op Insta dat Robbert de kerstboom had versierd.