Het kostte Edwin Evers veel moeite om eind maart van dit jaar zijn trouwe luisteraars mee te moeten delen, dat hij eind van dit jaar gaat stoppen met zijn ochtendprogramma “Evers Staat Op” op radio 538. Na 21 jaar komt er een einde aan.

Om niet iedere dag vanuit zijn woonplaats Hardenberg, gelegen in Overijssel, naar de studio in Hilversum te hoeven rijden, kocht Edwin in 2005 een luxe appartement in de radiostad voor de prijs van 1,1 miljoen euro en vestigde er een hypotheek op van 1.250.000,-- euro. Maar nu het appartement niet langer nodig is omdat hij er mee stopt, heeft de populaire radio DJ deze te koop gezet voor een prijs van 1.075.000 euro.


Maar wat krijgt de koper voor iets meer dan een miljoen euro?  De makelaar omschrijft het als volgt: ‘’et appartement is gelegen in een kleinschalig complex met villa appartementen (totaal 5 appartementen), in het exclusieve Residence Parchove welke gelegen is aan een lommerrijke laan, op een parkachtig aangelegde tuin welke zeer veel privacy biedt en heeft een eigen toegang tot het Corversbos. Het gebouw en de ondergrondse garage is bereikbaar middels een verwarmde privé toegangsweg”.

De totale woonoppervlakte bedraagt 230 vierkante meter en in totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.  De grote woon/ eetkamer heeft openslaande deuren naar een deels overdekt zonneterras.

Koken kan in de semi open keuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Veder is het appartement voorzien van een super beveiligingssysteem en elektrische zonweringen. In de prijs zitten ook twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. De servicekosten bedragen 700 euro per maand.