Nu tv presentatrice Yvon Jaspers het zonder de boeren moet doen, is ze volgens kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp absoluut geen kijkcijfermagneet meer. Daar waar Yvon met haar programma "Boer zoekt Vrouw" miljoenen kijkers aan zich wist te binden, moet ze het met haar nieuwe programma "Ik kook voor jou" met nog geen  half miljoen kijkers doen.

BEDRIJF YVON JASPERS

Niet alleen haar populariteit is ingestort, maar ook het eigen vermogen van haar bedrijf Skoj B.V. In 2011 richtte zij dit bedrijf .op.  Volgens de Kamer van Koophandel is de activiteit van dit bedrijf;  “Ontwerpen, fabriceren, produceren, verkopen en verhandelen van serviezen (waaronder begrepen maar niet beperkt tot glas, porselein, aardewerk en bestek) en kook- en cadeauartikelen”.

INGESTORT VERMOGEN YVON JASPERS

Bedroeg een paar jaar geleden het eigen vermogen  nog 268.000 euro, dat is volgens de laatste cijfers ingestort naar 177.284 euro. In een paar jaar tijd is het eigen vermogen afgenomen met bijna 91.000 euro en dat is obv deze cijfers erg veel.

VILLA  LOENEN AAN DE VECHT

Gelukkig is ze nog wel een prachtig huis in Loenen aan de Vecht. Deze kocht Yvon in 2010 voor 1,3 miljoen en liet er een hypotheek op vestigen van 2,2 miljoen. En daar rust zeker wel een overwaarde op.

Hier kun je zien hoe leuk en mooi haar villa is.