Wilfred Genee heeft bijna het onmogelijke gepresteerd: in een uurtje tijd het succesvolle programma Veronica Inside de nek omdraaien. De oorzaak is zolangzamerhand iedereen wel bekend.

Johan Derksen maakt volgens een aantal mensen een verkeerde grap over de rapper Akwazi, waarop gelijk het etiket 'rascistisch' wordt opgeplakt en deugmensen als Arie Boomsma en Glennis Grace in stelling brengt.

Deze moedigen adverteerders rond het programma ermee te stoppen, zodat VI van de buis kan verdwijnen. In de laatste uitzending zitten er twee gasten aan tafel die de maat nemen met Derksen en volkomen gesteund worden door Genee.

Dit tot woede van Derksen en van der Gijp die na afloop woest de studio verlaten en aankondigen te gaan stoppen met VI. Weg is het paradepaardje van John de Mol.

Met dank aan Wilfred Genee. De zender probeert de gemoederen nog te sussen en ach het zou allemaal zo'n vaart niet lopen, maar daar is niets van waar.

Johan Derksen heeft aangegeven echt te stoppen en nu te gaan genieten van het leven. Genee heeft hem de kans gegeven om dit te doen. Mensen rond het programma wisten dat Derksen het al langer niet meer naar zijn zin had, maar uit zichzelf niet wilde opstappen.

Genee heeft dit nu mogelijk gemaakt. Maar hij kan, als de geruchten kloppen, door dezelfde deur naar buiten want in de wandelgangen van Hilversum wordt gefluisterd dat de aanwezigheid van Wilfred door Talpa niet langer op prijs wordt gesteld.

Met andere woorden; de carriere van Wilfred Genee lijkt ten einde. Het is nog maar een kwestie van tijd, dat dit naar buiten zal worden gebracht.

Wat de geruchten waard zijn, zal dus snel duidelijk worden. Honderd procent zeker is in ieder geval dat Derksen niet meer terugkeert. Hij heeft hij zelf aan diverse mensen verteld.

Geketende aapjes ingezet als kokospluk machines. Zie vreselijke video