Iris Hond, pianiste en voormalige minnares van Marco Borsato, zette in eerste instantie haar appartement te koop voor een prijs van 525.000 euro om die daarna te verlagen naar een vraagprijs van 495.000 euro.

Zelf kocht zij het luxe appartement in Hilversum in 2017 voor een prijs van 340.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 356.358 euro.

WINST IRIS HOND

Maar dit bleek allemaal niet genoeg en verlaagde ze haar optrekje uiteindelijk naar een vraagprijs van 465.000 euro. En nu na 20 maanden te koop te hebben gestaan,lijkt het Iris eindelijk mee te zitten. Er is namelijk nu voor het eerst een bod op haar huis gedaan.

Als het haar lukt de woning op de vraagprijs te verkopen, dan maakt ze een winst van rond de 109.000 euro. Wat krijgt de koper voor dit geld?

Indeling van het appartement van Iris Hond

De woonoppervlakte bedraagt 89 vierkante meter en in totaal telt het appartement drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een fraai uitzicht.

Koken kan in de semi- open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is buiten een balkon ook een zonneterras. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande stenen garage met bergzolder.

Deze is thans in gebruik als gym. Het appartementcomplex is overigens een beschermd stadsgezicht. Nog even en het appartement is net als de wilde seksfeesten voor Marco Borsato nog slechts een herinnering voor Iris en Marco.