Koning Willem Alexander heeft een prachtig luxe vakantiehuis in Griekenland, maar zijn ex vriendin Emily Bremers, waarmee hij vier jaar lang een relatie mee heeft gehad, kon natuurlijk niet achterblijven.

Zij heeft een aan het water gelegen chalet met veranda gekocht in het Drentse plaatsje Erm. Emily kocht dit voor de prijs van 132.000 euro. Dat was precies 23.000 euro onder de vraagprijs van 155.000 euro.

Een  hypotheek was niet nodig, want de ex vriendin van onze koning  heeft dit met eigen geld betaald. Het chalet heeft een uitgebouwde serre en veranda gelegen op een stuk grond van 764 vierkante meter.

Het woonoppervlak bedraagt 75 vierkante en in totaal beschikt het optrekje over drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

De achtertuin is maar liefst 450 vierkante meter en ligt op het zuidwesten. Koken kan Emily in de open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Knaller is het feit dat zij beschikt over een eigen strandje. En natuurlijk kan zij het chalet eventueel zomers ook zeer goed verhuren.