Al bijna eeuwen lang worden er grappen gemaakt over schoonmoeders en dat geldt zeker voor mannen. En veel mannen moeten er niet aan denken om hun schoonmoeder in huis te nemen. Dan wordt de kroeg nieuwe thuisbasis.

NACHTMERRIE KONING WILLEM ALEXANDER

En dat is nu onze koning overkomen. Veel mannen zullen wel te doen hebben met onze koning. De grootste nachtmerrie van mannen dat hun schoonmoeder bij ze in komt wonen, is nu werkelijkheid voor Willem Alexander geworden.

SCHOONMOEDER WILLEM ALEXANDER

Zijn 79 jarige schoonmoeder Maria del Carmen Cerruti komt wonen bij haar dochter Maxima in Huis ten Bosch. De moeder van onze koningin woont helemaal alleen in Buenos Aires, in Argentinie,

Maxima miste haar moeder en maakte zich ook zorgen over haar. Maar nu ze in Huis ten Bosch woont is het voor de koningin genieten. Gelukkig voor koning Willem Alexander heeft het paleis vele kamers.

LUCKY TV

Hij zal daarom niet voortdurend tegenkomen. En reken maar dat er vele grappen zullen worden gemaakt, dat de koning onder 1 dak woont met zijn schoonmoeder. Wellicht iets voor Lucky TV