Veel mensen vragen zich af hoe het mogelijk is, dat Estelle Cruijff in een luxe en duur appartement aan de Zuid As in Amsterdam woont, terwijl ze 'slechts' een alimentatie ontvangt van haar ex man Ruud Gullit van 3500,-- euro per maand plus toeslag voor de kinderen.

Alleen al de huur van haar appartement bedraagt 1950,-- euro per maand, exclusief vaste lasten als stroom en water. Dan blijft er niet veel over, maar toch shopt ze alweer regelmatig in de PC Hooftstraat en reist ze met regelmaat naar Ibiza.

Waar doet Estelle dit dan allemaal van, want inkomsten uit werk heeft ze, voor zover bekend, niet. Bekendeburen ontdekte via een bron dat Estelle de huur van haar appartement zelf niet betaald. Het huurcontract zou ook helemaal niet op haar naam staan, maar van een aanbidder.

De man is, volgens de bron, werkzaam in de autohandel en al jaren hij verliefd zijn op Estelle. Hij betaalt dan ook de huur van haar appartement en ja dan hou je heel wat geld over. Van een relatie tussen de twee is overigens geen sprake. Wie zou ook niet zo iemand in zijn of haar leven willen hebben?