HIER GAAT FRENKIE DE JONG ZIJN JA-WOORD GEVEN

Eindelijk na acht jaar is PvdA kopstuk en eurocommissaris Frans Timmermans, de man van de stikstof problematiek en begoogde lijsttrekker van de nieuwe combinatie PvdA/ Groenlinks, gelukt om een koper te vinden voor zijn villa in het Limburgse Heerlen

In 2015 zette hij zijn optrekje enthousiast op de markt tegen een vraagprijs van 795.000 euro..Zelf kocht hij de villa in oktober 2010 voor een bedrag van 575.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 7 ton euro. Een leuke winst zit er dus wel in, maar hij moest er wel lang op wachten

FRANS TIMMERMANS VINDT KOPER.

De villa is nu verkocht voor een prijs rond de 780.000 euro en afgaande op de vraagprijs heeft Frans Timmerman een winst geboekt van zo'n slordige 205.000 euro. De koper krijgt een villa met een woonoppervlakte van 270 vierkante meter. Er zijn in totaal 12 kamers, waaronder 6 slaapkamers, 2 badkamers en een kantoorruimte.

FRANS TIMMERMANS INDELING VAN ZIJN HUIS

Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus kelder. Er bevindt zich in de villa een royale woonkeuken met alles erop en eraan, inclusief vloerverwarming. De achtertuin is maar liefst 15.700 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.

Verder is er nog een vrijstaande garage voor 2 auto's en een wijnkelder om optimaal te kunnen genieten van het Bourgondische leven. Wat zal hij blij zijn met de verkoop.