Eva heeft besloten om samen met haar vriend Dexter en zoontje Pax haar Amsterdamse appartement te verruilen voor een schitterende twee onder 1 kap villa in Abcoude.

Eva en Dexter hebben er rond de anderhalf miljoen euro voor betaald en er een hypotheek op laten vestigen van twee miljoen euro. Hun appartement in Amsterdam Zuid zal zeker nog dit jaar in de verkoop gaan.

Wat krijgen zij voor de 1 1/2 miljoen euro? Het betreft een halfvrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 262 vierkante meter.

In totaal kan Eva beschikken over negen kamers, waaronder zes slaap- en twee badkamers, verdeelt over drie woonlagen. Koken kunnen Eva en Dexter in de luxe keuken met kookeiland.

En Pax kan zich uitleven in de riante achtertuin van maar liefst 19 meter diep en 266 vierkante meter groot. Parkeren is ook geen probleem, want er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en dat is natuurlijk even wat anders dan in Amsterdam.

Door haar werk heeft Eva natuurlijk weinig tijd zich uitgebreid bezig te kunnen houden met de inrichting. Daar is blijkbaar ook aan gedacht want ze kan kosteloos stijl- en kleuradvies krijgen van een interieurarchitect. Wie zou dat niet willen?

Overigen was er eerst iets opvallends aan de hand met hun burgerlijke status. In het Openbaar Kadaster stond eerst datEva en Dexter “ten tijde van verkrijging” gehuwd zouden zijn. Dat is daarna veranderd in 'een geregistreerd partnerschap'.

In Abcoude wonen o.a. ook Arie Boomsma, Peter van der Vorst en Najib Amhali.