Zoals bekend heeft Eva Jinek een prachtige twee onder 1 kap villa gekocht in Abcoude, maar deze is nog in aanbouw. Het duurt nog wel even voordat Eva er met haar vriend Dexter en zoontje Pax kan gaan wonen.

Normaal gesproken zou ze dan in haar appartement wonen aan de Beethovenstraat in Amsterdam, maar dit optrekje heeft Eva noodgedwongen moeten verlaten.

Voorlopig woont ze nu met haar vriend en zoontje in een duinvilla in Noordwijk. Over de reden schrijft ze zelf: 'Nu er onder mijn huis in Amsterdam wordt verbouwd en ik wegens geluidsoverlast tijdelijk in Noordwijk woon....'.

Een straf is het niet, want de villa is op loopafstand gelegen aan het strand. Geweldig voor zoontje Pax. Eva betaalt voor dit optrekje een huur van 2950 euro per maand.

De woonoppervlakte bedraagt 113 vierkante meter en in totaal beschikt ze over 3 kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer, verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan Eva in de open keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd op eigen terrein.

En, zeker niet onbelangrijk, het is er velig wonen want er is wijkbeveiliging met een eigen surveillance dienst. Eva huurt de villa gemeublileerd.