Met de documentaire 'Vertrouwelijk' heeft de Tahmina Akefi, de verloofde van de vermoorde Peter R de Vries, geen vrienden gemaakt bij de twee kinderen, de broer van Peter en de ex vrouw Jacqueline van Peter.

Ook vele kijkers hebben zich gestoord aan het feit, dat zij wel erg vertrouwelijke informatie naar buiten bracht zoals app jes en dat Peter haar 'snoesje' noemde. Ook wetende dat Peter juist zo gesteld was op zijn privacy

Zoon Royce ontvolgde Tahmina gelijk op social media, terwijl de twee voor de documentaire nog wel contact hadden en elkaars posten van een like voorzagen.

Na de actie van Royce heeft nu ook zijn ex vrouw Jacqueline gereageerd. 'Ik ga geen commentaar op de documentaire geven. Ik houd alles wat voor mij prive is in mijn hart'.

En daarmee deelt ze rechtstreeks een behoorlijke sneer uit naar de verloofde van haar ex man, die in de documentaire strooide met prive zaken zoals het voorlezen van de app jes die Peter stuurde.

Al met al blijkt uit de reactie van Jacqueline en de actie van zoon Royce dat de familie totaal niet achter de documentaire van Tahmina Akefi staan.

bron: Story

ZO WEINIG VLEIEND STOND ZANGERES MAAN OP SCHOOL BEKEND

ALI B DOET OPMERKELIJKE BEKENTENIS