Huizen
19 juli 2017
 

Ex Ajax trainer Peter Bosz verkoopt scheidingshuis met vette winst. Zie foto's

Peter Bosz, tegenwoordig trainer van de Duitse topploeg Borussia Dortmund, heeft eindelijk zijn scheidingshuis in het Gelderse Ugchelen verkocht.

Lange tijd al had voetbaltrainer Peter Bosz zijn scheidingshuis in Ugchelen te koop staan voor een vraagprijs van 695.000,-- euro. Eindelijk heeft hij nu een koper gevonden, die het optrekje begin juli heeft gekocht en wel voor een prijs van 655.000,-- euro.

Peter zelf kocht deze halfvrijstaande villa in 1994 voor een prijs rond de 92.000,-- euro. Dit betekent dus dat Peter een winst maakt van 563.000,-- euro. Deze winst moet hij overigens delen met zijn ex vrouw.

De koper krijgt voor zijn geld een vrijstaande villa met een totale woonoppervlakte van 335 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt negen, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus kelder. Koken kan in de riante woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

In het souterrain van de villa bevindt zich zowel een sauna als een douche, De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde stenen garage.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.