Wie herinnert zich niet BB Vol Liefde deelnemer Jacob de Vries, die zat opgescheept met vier vrouwen die hem alleen maar het leven zuur maakten. Wat Jacob ook probeerde, niets beviel de dames.

Wel zag de kijker dat Jacob een waar paradijs had gecreeerd met zijn B&B aan de Algarve in Portugal. Zijn riante villa ligt in Albufeira en Jacob heeft besloten zijn paradijs te verkopen. De vraagprijs luidt 7,9 miljoen euro en voor dar geld heb je het volgende:

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 1500 meter en in totaal telt zijn paradijs, met uitzicht op de Atlantisch Oceaan, 12 slaap- en 14 badkamers. De villa is vrijgelegen en ligt hoog.

Het is genieten in het schitterende zwembad en op de tennisbaan waar regelmatig professionele tennissers komen trainen. Ook is er een prachtig gelegen yogaruimte, maar ook een gameroom,

En niet te vergeten de prachtige tropische tuin die met liefde wordt onderhouden en waar een vermogen aan planten aanwezig is. Kortom; een waar paradijs van 5000 vierkante meter.