Samen met zijn vrouw Iris, afkomstig uit de Romer familie, zette  Kees september vorig jaar zijn riante herenhuis in Amsterdam Oud Zuid te koop voor een bedrag 2,4 miljoen euro. Zelf kocht hij het optrekje in 2001 voor een prijs van 567.226,-- euro en heeft er totaal voor 1.060.000,-- euro aan hypotheek op laten vestigen.

Hij heeft zijn huis nu verkocht voor 2,3 miljoen euro. Dat betekent, als hij niet heeft afgelost op zijn hypotheek, Kees een winst kan laten bijschrijven op zijn bankrekening van rond de 1,2 miljoen euro. Kassa! En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

Het riante en luxe herenhuis, gelegen aan het water en tegenover het Vondelpark, heeft een totale woonoppervlakte van 315 vierkante meter. Het totale aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaapkamers, een televisiekamer en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. In de kelder is op dit moment een muziekstudio gevestigd. Buiten het dakterras is er een grote achtertuin van 161 vierkante meter, gelegen op het westen.

Koken kan in de luxe open keuken met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het is mogelijk om een parkeerplaats te creeeren voor de auto. Er is echter nog 1 klein detail; de bedenktijd was nog niet geheel verstreken.