Voormalig K3 lid Kathleen Aerts woont alweer enige jaren met haar gezin in Zuid Afrika, waar zij met haar man een reisburo heef ten binnenkort een guesthouse gaat openen.

Op haar Insta laat ze weten stomverbaasd te zijn geweest over de ophef die er ineens wordt gemaakt over de Zuid Afrikaanse variant van het corona virus.

Zo schrijft ze:' Zuid-Afrika heeft sinds maanden opvallend minder ‘besmettingen’ dan in Europa. (gisteren zo’n 2700) Zelf ben ik geen cijfertype en gezien cijfers beïnvloedbaar zijn en afhankelijk van vele externe factoren (aantal tests etc…) wil ik dit graag staven vanuit mijn eigen ervaring: Ik ken momenteel NIEMAND ook niet in de wijde kring hier in Zuid-Afrika die Covid heeft.

Wij waren dan ook stomverbaasd om niet te zeggen gechoqueerd hoe de politieke wereld halsoverkop (in minder dan 12uur) heeft gereageerd: zonder enig deftig onderzoek wordt Zuid-Afrika gestraft enkel maar omdat een Zuid-Afrikaanse wetenschapper in een labo een variant heeft ontdekt en hier eerlijk over communiceerde.

Een travel ban enkel gebaseerd op ‘het zou wel eens de meest besmettelijke kunnen zijn, het zou dit het zou dat…De straf is hier uitgedeeld nog voor het ‘proces’ plaats vond'.

Ze geeft dan ook aan zeer verward te zijn door alle berichtgeving. Kathleen eindigt met het volgende:' Ik wens VERBONDENHEID en VRIJHEID en KRACHT voor ieder van jullie. Word wakker lieve mensen en ga op zoek naar JOUW waarheid'.

Trek zelf maar je conclusie!