Na een half jaar te koop te hebben gestaan is de woonboerderij van ex Koffietijd presentatrice Mireille Bekooij, een van de beste vriendinnen van Linda de Mol, verkocht. Daar waar wel een aantal prijsverlagingen voor nodig.

Aanvankelijk vroeg Mireille 1.295.000 euro voor haar knusse optrekje om via 1.195.000 euro uit te komen op een vraagprijs van 1.095.000 euro ofwel de eerste twee ton winst kon ze al snel inleveren. Gelukkig is nu van de boerderij af en kan Mireille weer lachen.

Zelf kocht zehaar woonboerderij in 1995 voor 204.000 euro en heeft er voor totaal 340.000 euro aan hypotheken op laten vestigen. Bij verkoop op deze vraagprijs zal ze een winst van ruim 755.000 euro op haar bankrekening laten bijschrijven.

De koper krijgt voor dit geld een vrijstaande woonboerderij met een woonoppervlakte van 148 vierkante. Totaal zijn er vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan in de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en met deur die toegang geeft tot de patio. De tuin is rondom.

Verder is er een garage met ruimte voor 1 auto. En de boerderij ligt slechts een paar minuten lopen van het centrum van Laren.