De trouwe kijker van het RTL4 programma Koffietijd zal zeker de naam Mireille Bekooij nog in het geheugen staan gegrifd. Samen met Hans van Willigenburg presenteerden het duo jarenlang het succesvolle programma.

Buiten dit feit is Mireille de hartsvriendin van Linda de Mol. Op zeker dat Mireille de afgelopen tijd een steun en toeverlaat voor Linda is geweest. De twee zijn al meer dan 20 jaar hartsvriendinnen.

De voormalige Koffietijd presentatrice heeft haar ontzettend leuke rietgedekte woonboerderij op loopafstand van het centrum van Laren te koop gezet.

De vraagprijs is 1.195.000  euro, terwijl ze aanvankelijk 1.295.000 euro vroeg. De tijd van voortdurende stijgingen lijkt voorbij en dat blijkt wel aan de prijsverlaging.

Zelf kocht Mireille haar woonboerderij in 1995 voor 204.000 euro en heeft er voor totaal 340.000 euro aan hypotheken op laten vestigen. Bij verkoop op de vraagprijs kan ze een winst van ruim 855.000 euro op haar bankrekening laten bijschrijven.

De koper krijgt voor dit geld een vrijstaande woonboerderij met een woonoppervlakte van 148 vierkante. Totaal zijn er vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers, verdeelt over twee woonlagen.

Koken kan in de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en met deur die toegang geeft tot de patio. De tuin is rondom.

Verder is er een garage met ruimte voor 1 auto. En de boerderij ligt slechts een paar minuten lopen van het centrum van Laren.