In navolging van bijvoorbeeld Gordon, Hermen den Blijker en Olcay Gulsen heeft pianiste Iris Hond, voormalig minnares van Marco Borsata, de vraagprijs van haar appartement in Hilversum aanzienlijk verlaagd

Lag de vraagprijs eerst nog op 525.000 euro, deze heeft ze met ingang van vandaag verlaagd naar 495.000 euro ofwel een verlaging van 30.000 euro.

Zelf kocht Iris het luxe appartement in Hilversum in 2017 voor een prijs van 340.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 356.358 euro.

Bij verkoop op de vraagprijs maakt zij, uitgaande van de hypotheek, nog altijd een winst van tegen de 140.000 euro. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De woonoppervlakte bedraagt 89 vierkante meter en totaal telt het appartement drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een fraai uitzicht.

Koken kan in de semi- open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is buiten een balkon ook een zonneterras. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande stenen garaga met bergzolder.

Deze is thans in gebruik als gym. Het appartementcomplex is overigens een beschermd stadsgezicht. Nog even en het appartement is nog slechts een herinnering voor Iris en Marco