IRIS HOND GEEFT KORTING

Pianiste Iris Hond heeft haar appartement weer terug gezet in de verkoop en wel tegen een vraagrprijs van 475.000 euro. De eerste vraagprijs lag op 525.000 euro. Iris, voormalig minnares van Marco Borsato, geeft inmiddels dus een korting van 50.000 euro

Zelf kocht Iris het luxe appartement in Hilversum in 2017 voor een prijs van 340.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 356.358 euro.

Bij verkoop op de nieuwe vraagprijs maakt zij, uitgaande van de hypotheek, nog altijd een winst van tegen de 115.000 euro. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

INDELING APPARTEMENT IRIS HOND

De woonoppervlakte bedraagt 89 vierkante meter en totaal telt het appartement drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een fraai uitzicht.

Koken kan in de semi- open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is buiten een balkon ook een zonneterras. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande stenen garaga met bergzolder.

Deze is thans in gebruik als gym. Het appartementcomplex is overigens een beschermd stadsgezicht. Nog even en het appartement is nog slechts een herinnering voor Iris en Marco. Ze wil uiteraard een nieuwe start maken en hoopt nu eindelijk een koper te vinden.