Lange tijd heeft Marco Borsato een buitenechtelijke relatie gehad met pianiste Iris Hond. Beiden hebben dit bevestigd. Iris zegt nu altijd last te hebben van het imago ex minnares.

Het was het begin van de val van de populaire zanger. Iris heeft nu besloten om haar appartement, waar Marco wellicht vele nachten heeft doorgebracht, te koop te zetten.

De vraagprijs is 525.000 euro. Zelf kocht Iris het luxe appartement in Hilversum in 2017 voor een prijs van 340.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 356.358 euro.

Bij verkoop op de vraagprijs maakt zij, uitgaande van de hypotheek, een winst van tegen de 170.000 euro. Kassa! Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De woonoppervlakte bedraagt 89 vierkante meter en totaal telt het appartement drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een fraai uitzicht.

Koken kan in de semi- open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er is buiten een balkon ook een zonneterras. De auto kan worden geparkeerd in de vrijstaande stenen garaga met bergzolder.

Deze is thans in gebruik als gym. Het appartementcomplex is overigens een beschermd stadsgezicht. Nu weten we in ieder geval waar vrijwel zeker Marco Borsato vele nachten doorbracht.