Huizen
8 mei 2018
 

Ex Ajax trainer Peter Bosz verkoopt zijn villa met mooie winst. Zie foto'

Na een prijsverlaging van een paar ton, is voormalig Ajax trainer Peter Bosz erin geslaagd een koper te vinden voor zijn villa in Vinkeveen

Nadat hij de vraagprijs had verlaagd van 2,4 miljoen euro naar een bedrag van 2.145.000,-- euro van zijn mooie en riante villa in Vinkeveen, is voormalig trainer van Ajax en het Duitse Borussia Dortmund erin geslaagd een koper te vinden voor zijn optrekje.

De koopsom zou rond de vraagprijs liggen. Peter kocht de villa juli 2016 voor een bedrag van 1.850.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.570.000,-- euro. De koper krijgt een villa met een totale woonoppervlakte van maar liefst 220 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt totaal 4, waaronder 3 slaapkamers en meerdere badkamers. 


Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een vliering. Koken kan in de zeer luxe keuken, die van alle gemakken is voorzien. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage. Verder is er een aanlegsteiger voor meerdere boten, terrassen, eigen eiland aan de overzijde en een grote overdekte loungeruimte met buitenhaard en nieuwe jacuzzi.

De winst die Peter maakt ligt rond de 3 ton euro!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.