ZIE ALLE FOTO'S VAN HET PAND

Lieke van Lexmond, die ooit door Jeroen Rietbergen werd ingeruild voor Linda de Mol, en haar partner Bas van Veggel kochten in 2014 dit prachtige herenhuis aan het Vondelpark in Amsterdam Oud Zuid voor een bedrag van 1.625.000 miljoen euro. Zij hebben het pand toen behoorlijk laten opknappen en met een schitterend resultaat.

En ondanks dat ze het , volgens eigen zeggen, huis zullen gaan missen hebben ze het te koop gezet voor een vraagprijs van 5,6 miljoen euro. Dit betekent overigens niet dat Bas en Lieke bij verkoop op de vraagprijs 4 miljoen euro zullen vangen, want in 2002 lieten ze er een hypotheek op vestigen van 4 miljoen euro, zodat er maximaal, op basis van de hypotheek, 1,6 miljoen euro winst in zit. Bizar genoeg gelijk aan de koopprijs van 2014.

De koper krijgt een prachtige herenhuis aan het Vondelpark met een woonoppervlakte van 354 vierkante meter. In totaal zijn er twaalf kamers, waaroder 5 slaapkames, meerdere badkamers en een aantal werkkamers.

Dit alles verdeelt over vijf woonlagen, die met elkaar verbonden zijn door een lift. De tuin is riant en ligt op het zuiden. Kijk zelf maar hoe mooi dit herenhuis is.