Jammer want Peter had speciaal voor haar de boel mooi verbouwd. De droom van Peter Mijnen is veranderd in een regelrechte nachtmerrie. Al tijden probeert hij zijn boerderij in Heelweg, waar Tatjana menig weekend heeft geslapen, te verkopen maar een serieuze koper is er nog altijd niet op het podium verschenen.

Dan zit er niets anders op als de vraagprijs te verlagen. Dat doet Peter zelf niet, maar zijn bank. Meer dan een jaar geleden werd de boerderij te koop gezet voor een prijs van 419.000,-- euro. Kort geleden is de vraagprijs voor de zoveelste keer verlaagd en ligt nu op een nivo van 299.000,-- euro en nog is er geen aspirant koper te vinden.

Al zou de boerderij rond dit bedrag worden verkocht, dan blijft Peter nog altijd met een behoorlijk grote restschuld van meer dan een ton zitten. Dit is echter niet alles. Ook zijn kozijnenbedrijf loopt door de crisis in de bouw slecht en kort geleden overleed ook nog eens zijn vader.

Van Tatjana hoeft hij verder geen hulp te verwachten. Van haar verneemt hij in deze zware tijden vrijwel niets meer. En of de bodem van de gifbeker met dit alles iS bereikt, zal de toekomst uitwijzen..