Blij met de verkoop van zijn prachtige woonboerderij in Heelweg is Peter Mijnen niet echt. Hij heeft namelijk wel heel diep met de prijs moeten  bukken, om zijn optrekje te kunnen verkopen. Begon hij ooit met een vraagprijs van 419.000,--, deze daalde op den duur naar een niveau van 299.000,- euro. De bank had toen namelijk de verkoop in handen genomen. En dat terwijl de hypoheek 375.000,-- bedraagt.

Voor welke prijs de  boerderij nu is verkocht is niet bekend, wel blijft er volgens Peter een restschuld van rond de 100.000,-- euro over, die hij ergens vandaan moet zien te toveren. 'Hoe ik dit bedrag moet terugbetalen aan de bank weet ik ook niet. Ofwel door keihard te werken of een rijke vrouw zoeken. Nee, ik overweeg meer om in de schuldsanering te gaan. Wat kan ik anders doen'.

Verder vertelt Peter aan mensen in zijn omgeving dat hij ook dakloos dreigt te worden. Hij moet 1 december a.s. zijn boerderij verlaten en weet nog niet waar hij het geld vandaan moet halen voor een huurhuis. Kortom; een drama dreigt voor de ex van Tatjana.