Huizen
11 mei 2018
 

Ex vrouw legt beslag op panden Eugene van Dun, verloofde van Connie Breukhoven. Zie foto's

Het lijkt er sterk op dat de ex vrouw van Eugene van Dun roet gooit in het voorgenomen huwelijk van Connie Breukhoven en haar verloofde

Achter de schermen lijkt het er sterk op dat er nog altijd een gevecht gaande is tussen Eugene van Dun, de verloofde van Connie Breukhoven, en zijn ex vrouw Ducky. Zij heeft namelijk beslag laten leggen op vier panden waarvan zij en Eugene eigenaar zijn.

Het gaat om twee panden in Hilversum, een in Schiedam en 1 in Rotterdam. Het betreft een conservatoire beslag, hetgeen inhoudt dat zijn ex vrouw een vordering hiermee heeft verzekerd. Om welk bedrag het gaat, staat niet vermeldt in het document waarop bekendeburen de hand heeft weten te leggen.

Misschien heeft het iets te maken met de afhandeling van 'Van Dun Projectbouw B.V., die in 2016 is uitgeschreven uit de registers van de Kamer van Koophandel en waarvan zijn vrouw mede eigenaar was. En wellicht is deze strijd om geld de reden dat Connie en Eugene hun huwelijksplannen even hebben uitgesteld.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.