'Onlangs werd het harde werken beloond en kon ik mijn droomhuisje kopen', liet Fajah Lourens eind oktober vorig jaar weten. Maar pas op 16 maart j.l. is zijn ook daadwerkelijk eigenaar geworden van de boerderij die zij in 2007 kocht met haar toenmalige vriend Daniel.

Zij betaalden hierover de prijs van 675.000,-- en lieten er een hypotheek op vestigen van 350.000,-- euro. Er werd overeengekomen dat Fajah voor eenderde eigenaar werd en haar toenmalige vriend tweederde deel.

Fajah is altijd verliefd gebleven op de woonboerderij en wilde deze dolgraag kopen. Een paar geleden kocht ze deze dan ook samen met  haar vriend Melvin voor de prijs van 785.000,-- euro. De koop ging niet door, want kort na de koop gingen de twee uit elkaar.

De droom bleef echter overeind en nu Fajah zeer succesvol is met diverse projecten, heeft ze eindelijk genoeg geld om haar droom te kunnen verwezenlijken. Half oktober vorig jaar sloten Fajah en Daniel al een koopovereenkomst en 16 maart j.l. passeerde de akte bij de notaris en mag Fajah zich eigenaar noemen.

Ze betaalde hier wel het bedrag van 1 miljoen euro voor.  Een hypotheek is nog niet te vinden in het Kadaster, dus wellicht heeft Fajah die miljoen uit eigen zak betaald. Haar droom is in ieder geval in vervulling gegaan.