Toen Fajah Lourens nog een relatie had met Daniel Surig, de vader van haar zoontje Shai, besloten de twee om hun droompaleis te gaan bouwen in het Noord Hollandse plaatsje Purmerland.

Het geheel werd in 2007 gekocht voor 675.000,-- euro en de bouw kon beginnen. Helaas gingen de twee uit elkaar en heeft Fajah er nooit gewoond. Maar toen zij in Melvin haar nieuwe liefde vond, ondernam Fajah een nieuwe poging.

Samen kochten ze begin november 2014 het droompaleis voor een bedrag van 785.000,-- euro. Het koopcontract werd getekend en 10% van de koopsom overgemaakt op de bankrekening van Daniel, de ex van Fajah.

Maar weer kwam er niets van wonen, want een paar weken na de koop maakte Fajah een einde aan de relatie met Melvin. Dat betekent dat de twee hun 10% ofwel 78.500,-- euro kwijt zijn.

Met recht kan worden gezegd, dat dit huis Fajah alleen maar ongeluk brengt. En is ze tienduizenden euro's armer? Volgens Fajah is alles opgelost, maar in het Kadaster blijkt daar niets van. Daar staan Fajah en Melvin gewoon als  koper en zouden ze dus tienduizenden euro's hebben verloren aan de relatiebreuk.

De strijd om het geld duurt dus nog altijd voort, want ja contract is contract!

foto's: bekendeburen.nl