Fajah Lourens heeft laten weten haar droomhuis te hebben gekocht. Het gaat om de woning in Purmerland. Eigenaardige is alleen dat Fajah dit nu voor de derde keer hetzelfde huis koopt en tweemaal ging het helemaal mis.

Toen Fajah Lourens nog een relatie had met Daniel Surig, de vader van haar zoontje Shai, besloten zij op een gekocht stuk grond in het Noord Hollandse Purmerland hun droompaleis te laten bouwen. Fajah werd voor 1/3 deel eigenaar van het optrekje en haar ex 2/3. Daniel en Fajah kochten het geheel voor 675.000,-- euro en namen er een hypotheek op van 350.000,-- euro

Helaas voor Fajah heeft ze er geen dag gewoond. Maar nog altijd droomde zij ervan het droomhuis ooit nog eens te kunnen kopen. Dat moment ontstond in 2014. Ze was toen verliefd geworden op haar manager Melvin.

De twee besloten Daniel uit te kopen en kochten het 2/3 gedeelte voor een bedrag van 785.000,-- euro. Fajah verkeerde in alle staten van geluk, maar weer ging het feest niet door, want slechts enkele weken na de koop leed hun relatie schipbreuk.

Wel hadden Fajah en Melvin al 10% overgemaakt als waarborgsom. Hier konden ze dus naar fluiten. Fajah heeft nog de grootste moeite gehad om onder de koop uit te komen. Maar blijkbaar moet Fajah nu hebben gedacht: drie keer is scheepsrecht en weer heeft zij, volgens eigen zeggen, het droomhuis gekocht.

In het Kadaster is daar overigens tot vandaag niets van bekend. Wordt zeker vervolgd!